Nederlands  English  François  Español  
InloggenRegistreer u als een nieuwe gebruiker
Portret van een muziekliefhebber van de familie van der Mersch door Cornelis Troost, 1736
Grafsteen van Lieven van der Mersch (1600-1666) in de Sint Bavo Kerk te Haarlem
Landgoed Heerewegen te Zeist
Gezicht op de glasfabriek van de familie van der Mersch te Oostervecht, met de tweede oven en de rij arbeidershuizen

Voor u ligt de stamboom van W.A. van der Mersch. Op deze site kunt u aan hem verwante families vinden. Via hulp van familieleden is het stamboomonderzoek inmiddels al aardig gevorderd. Er staan inmiddels ruim 3500 voorouders en 2000 neven en nichten van W.A. van der Mersch op deze site. Bij deze veel dank voor iedereen die zijn bijdrage heeft gedaan. Hopelijk kan uw hulp voor een nóg completere stamboom zorgen.

Registratie

De stamboom op deze site is in principe alleen voor leden zichtbaar. Als u geïnteresseerd bent in de stamboom kunt u zich registreren (zie de Registratiepagina). De stamboom bevat veel informatie, zoals foto's, schilderijen, geboorte-, huwelijks- en overlijdensaktes. Deze privé-afbeeldingen staan alleen op deze site. Bent u verwant aan één van de familieleden die hieronder genoemd worden aarzel dan niet uzelf te registeren.

Als u niet geïnteresseerd bent in al deze extra's kunt u de stamboom ook op Genealogie Online bekijken. De stamboom daar bevat geen afbeeldingen, zoals de stamboom op deze site. 

Waar begin ik met kijken?

De grote hoeveelheid aan personen schrikt u misschien af, vandaar dat hieronder de hoofdtakken in mijn publicatie vermeld worden. Deze personen geven vooral de grenzen aan in mijn stamboom, dus waar bepaalde takken ophouden of juist beginnen. Ze geven in ieder geval een goed beeld van de breedte van mijn onderzoek.

Dit onderzoek is overigens nog lang niet klaar en daarom wordt u vriendelijk verzocht om regelmatig deze site te bezoeken om te kijken of hij weer is bijgewerkt.

Hoofdtakken

Blogberichten

W.A. van der Mersch » Met behulp van Family Tree PHP versie 1.2 door Gerrit Veldman © 2009-2015